Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 или Хонда Акорд

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    за тия пари сигурно гледаш 5 поколение на акорда. сравнение с 156 двигателите са по-слабички разхода е малко надолу и е леееко скучна колата. май същите са продавани и като роувър. с частите е същата работата като при алфите, в сервизите също гледат тъпо и лошо що си си купил японско-британска бангия. ремонтира се и по-лесно щото при двигателя не е такъв гъч, но и е дългичка предницата. тенекиите са доста меки.
    Е дай сички да караме немски машини да ни пуснат червеното килимче като хоиме в сервиз ..... с добри чувства
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Каквото ти е на сърце това си купи,каквото и да вземеш си е на късмет.Седни в едната,покарай малко, седни в другата и пак покарай и ще си решиш.Успех с избора.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ако питате мене по хубава от новата няма ... всичко друго е като жената накъсмет
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
          Е дай сички да караме немски машини да ни пуснат червеното килимче като хоиме в сервиз ..... с добри чувства
          не става, много сложни били
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            не става, много сложни били
            Хахаха

Ramstein - Benzin

Comment

Ако си алфаджия не задаваи тъпи въпроси. Ако не си - не ни питай. Тук сме само маниаци .....

Comment

Истинските фенове се наричат алфисти.
                Ма верно, че тая нова категория алфаджийте преобладават вече.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  С моята 155-ца (каката на 156) след пътуване от София до морето не ми се слиза от колата.
                  С коя да е 156 от Англия до тука ми е песен, ако се наложи и се спи като бял човек в нея, виж тука един каза че секса вътре не е кой знае какво, предния капак обаче бил за предпочитане, но каквото и да си говорим, досега само на Алфа ми прави кефа да карам с две ръце върху волана......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    С коя да е 156 от Англия до тука ми е песен, ако се наложи и се спи като бял човек в нея, виж тука един каза че секса вътре не е кой знае какво, предния капак обаче бил за предпочитане, но каквото и да си говорим, досега само на Алфа ми прави кефа да карам с две ръце върху волана......
                    Ето колегата е прав, качиш ли се не ти се слиза, просто нямам думи
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Направо си взимай Алфа и не питай повече.После ще разбереш какво е любов на пътя
                      2.0 TS "98

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Що пък с две ръце? Аз до 130 си карам спокойно с една ръка.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Що пък с две ръце? Аз до 130 си карам спокойно с една ръка.
                          Ми щото просто като държиш волана с 2 кунки и ти се създава усещането че пилотираш, а не просто да караш кола от А до Б.....поне при мен е така....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Алфа или Хонда ???!!!???
                            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Ако се чудиш...значи ХОНДАТА!!! Когато тръгнах да си купувам кола исках и гледах САМО и ЕДИНСТВЕНО за АЛФА РОМЕО (147) !!!
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Ако се чудиш...значи ХОНДАТА!!! Когато тръгнах да си купувам кола исках и гледах САМО и ЕДИНСТВЕНО за АЛФА РОМЕО (147) !!!
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X